Henry Cavill, Amazon’un Warhammer 40,000 serisinde rol alacak ve yapımcılığını üstlenecek

Henry Cavill’in The Witcher 3 oyununa olan sevgisi, Geralt of Rivia rolünün çok uygun olduğu anlamına geliyordu. Ancak aktörün bir sonraki potansiyel projesi, artık bir daha Süpermen’i oynamayacağına göre, cennette yapılmış bir eşleşme olabilir: ineklerin masa üstü minyatür seven kralı, Warhammer’ın bir TV dizisi uyarlamasında başrol oynayacak ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. Amazon için 40.000.

The Hollywood Reporter, Games Workshop’un sahibiyle aylarca süren görüşmelerin ardından Amazon’un oyunun hakları için son görüşmelerde olduğunu yazıyor.

Cavill, bilgisayarlarla ilgili her şeyin hayranı ve kendi teçhizatını kuran biri olmasının yanı sıra, Warhammer saplantısını da gizlemedi. Oyuncu, 2020’de Instagram’da minyatür boyama becerilerini sergiledi ve ünlü Total War: Warhammer 2’yi altı farklı yarış olarak altı kez tamamladı. Ayrıca , masaüstü serisinin resim ve oyun yönlerinden bahsederken Warhammer’ın World of Warcraft ile aynı olmadığını açıklamak için Birleşik Krallık’taki The Graham Norton Show’da yer aldı.

Cavill için yoğun birkaç hafta oldu. Oyuncu, Netflix’in The Witcher serisinden bu yaz yayınlanan üçüncü sezonun ardından ayrılacağını ve Beyaz Kurt rolünü Liam Hemsworth’un devralacağını duyurdu. Cavill, DC Universe filmlerinde Süpermen olarak döndüğünü de doğrulamıştı, bu nedenle The Witcher’dan ayrılmasının program çakışmalarından kaynaklandığı varsayıldı.

Ancak Cavill, bu hafta DC Studio’nun yeni eş başkanları James Gunn ve Peter Safran ile yaptığı görüşmenin ardından The Man of Steel görevinden ayrıldığını duyurdu. İkili, Clark Kent’in gençlik yıllarına odaklanan yeni bir Superman projesi üzerinde çalışıyor, yani Cavill karakteri oynamayacak.

Amazon’un Warhammer 40,000 serisi hala çok erken aşamalarda, bu yüzden uzak geleceğin acımasız karanlığında Chaos Gods ve Orcs’a girmeden önce Cavill’i başka projelerde görebiliriz.

2019’da Games Workshop, 40K evreninde geçen bir canlı aksiyon TV dizisi oluşturmak için Big Light Productions ile iş birliği yaptığını duyurdu. Gösteri, Engizisyoncu Gregor Eisenhorn ve onun araştırma ekibini takip edecekti, ancak o zamandan beri başka bir şey duymadık.

Exit mobile version